AdWords-Seminarium Och Kurser

I flera inlägg har vi visat hur viktigt det är med sökmotoroptimering och att använda sig av AdWord. Det går att läsa sig till mycket om hur det fungerar på internet och givetvis är denna blogg en aldrig sinande källa till kunskap. Däremot skulle jag ändå vilja ta tillfället i akt och upplysa dig om att det även finns väldigt bra seminarium och kurser som behandlar ämnet. De ger dig alla de ”verktyg” du behöver för att marknadsföra ditt företag.

Tips på kurser

seminarieEn kurs, som jag personligen tycker verkar mycket intressant, är den som bloggen ”Skapa trafik” håller i. Ni kan läsa mer om kursen på http://skapatrafik.com/start/live/ där all information är samlad. Han är så djärv att han lämnar en pengarna-tillbaka-garanti om ni inte får nytta av det ni lär er under kursen. Att kunna erbjuda det innebär att man är riktigt bra. Här är några punkter som visar varför ni bör gå just den kursen.

  • Kunskapsutbyte mellan personer verksamma inom samma bransch
  • Ett feedbackcertifikat under första året
  • Mycket nyttig information

Det finns givetvis många andra kurser och seminarium att anmäla sig till, men det som gör att denna sticker ut är att den är fysisk. De flesta kurser inom IT hålls online och därmed missar du chansen att möta likasinnade och skapa ett kontaktnät. En kurs ger även möjligheter att ställa frågor på ett helt annat sätt än vad ett kommentatorsfält erbjuder.

Vi ser fram emot att höra dina tankar

Lämna en kommentar